Markberg er en dansk leverandør av tilbehør grunnlagt i 2007 som leverer et bredt spekter av accessory-produkter i sine kolleksjoner; her finner du alt fra enkle clutch-vesker, lommebøker og smykkeskrin til myke skinnhansker og spennende belter for enhver anledning.

MARKBERG

Tilbehør og vesker til dame i høy kvalitet

Markberg designer og produserer vesker og tilbehør i enkle og funksjonelle design med minimalistiske silhuetter og høy kvalitet. Alle produktene deres er laget i høykvalitets skinn - det er ikke inngått noen kompromisser hverken når det kommer til kvalitet, funksjonalitet eller stil. Produktene blir ofte vasket i produksjonsprosessen så de får en ettertraktet vintage look, og skinnets kvalitet gjør at dine favoritter fra Markberg stadig blir finere og finere etter som årene går.

Historien bak merket startet med at det var stor etterspørsel etter skinnvesker og tilbehør i høy kvalitet og med pent design på det europeiske markedet. I 2007 ble Markberg startet av paret Mette Astrup og Rune Klemetsen. Grunnmuren i Markberg sin filosofi er kvalitet og hver sesong skapes det nye og vakre gjenstander som du får lyst til å ta vare på lenge. Alle deres designs bærer preg av en gjennomtenkt prosess, og har en moderne look samt funksjonelle detaljer. Man faller gjerne for uttrykket og designet først, men det praktiske og funksjonelle aspektet ved deres produkter er det som gjør at du vil ha det med deg resten av livet. Opplev Companys Norge sitt utvalg tilbehør og vesker til dame fra Markberg og finn din neste favoritt hos oss. Du får alltid fri frakt på ordre over 900,- og du kan også velge å hente i butikk. Vi sender til hele landet.