SKU 2077779372780

Markberg x Rebottle 500 ml Black

På lager
kr 399,00

Markberg x Rebottle er et designsamarbeid mellom Markberg og Rebottle Copenhagen, og flasken er laget at rustfritt stål i svært høy kvalitet godkjent til oppbevaring av drikke. Flasken holder godt på både varme og kulde, og holder varmen i opp til 12 timer samt kulden i opp til 24 timer. Både flasken i seg selv og emballasjen den leveres i kan kildesorteres, noe som gjør det til et bærekraftig alternativ til plastflasker. Flasken er fri for BPA og andre skadelige stoffer.

Flasken er praktisk bruk, og åpnes/lukkes med skrukork. Den er i tillegg helt tett for lekkasje og kondens og der derfor trygg å oppbevare i vesken når du er på farten.

Av hygienemessige årsaker anbefales det at silikonringen i lokket skiftet hver tredje til sjette mnd alt etter hvor ofte flasken brukes. Flasken renses enkelt ved bruk av en egnet flaskebørste eller ved å riste den med mildt såpevann. La så flasken tørke uten lokket på.

NB! Flasken har termoeffekt og tåler derfor ikke oppvaskmaskin. Den skal heller ikke plasseres i mikrobølgeovn eller fryseren.

Størrelse: 26,5 cm x 7 cm diameter

• Matt sort
• Rommer 500 ml
• Varm i opp til 12 timer
• Kald i opp til 24 timer

Vekt: ca 300 gram når den er tom og 800 gram inkl vann